Interim & Detachering

Meer dan ooit zijn organisaties aan veranderingen onderhevig. Het continue streven naar optimalisatie of juist een ingrijpende koerswijziging kunnen tot gevolg hebben dat organisaties behoefte hebben aan een ervaren interim- of projectmanager. De interim -en projectmanagers van CoSource beschikken over ervaring in gebouwenbeheer, onderhoudsmanagement, instandhoudingsprojecten en inkoop- en contractmanagement.

Bas Pijnenburg

Maintenance Engineer


“Afhankelijk van de situatie vervullen wij de rol van adviseur, project- of interim manager, contractmanager of technisch beheerder. Dit kan op contract- of detacheringsbasis waarbij we afspraken maken over de te behalen resultaten.”

Hij of zij is de probleemoplosser die - onbelast met het verleden - de weg vrij kan maken voor nieuwe toekomstperspectieven en heeft 'vreemde ogen die dwingen' waardoor makkelijker aanpassingen en gedragsveranderingen teweeggebracht kunnen worden.
Door middel van detachering bieden wij de mogelijkheid op korte termijn technische of managementfuncties binnen uw organisatie in te vullen.
Bent u op zoek naar medewerkers die op gebied van gebouw- en technisch management het klappen van de zweep kennen maar wilt u deze niet zelf aannemen? Neem dan contact op met CoSource.
Bent u als ervaren onderhoudsspecialist of technisch/facilitair allrounder op zoek naar een nieuwe uitdaging? Download en retourneer het inschrijfformulier en wij nemen direct contact met u op.