Werken bij CoSource betekent werken in een snelgroeiende onderneming met een ambitieus team van technisch specialisten. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij zijn steeds op zoek naar professionals in de disciplines E, W en B om ons team te versterken en verder te groeien.

Ons kantoor is gevestigd in Best, maar we zijn in heel Nederland en regelmatig in België werkzaam. Ons team bestaat uit 40 medewerkers die ondersteund worden door een vaste kring van technisch specialisten.

Naast een goed salaris zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, een pensioenregeling en bovenal een prettige werksfeer.

Inspecteur Bouwkunde

Elektrotechniek of werktuigbouw

Wij zoeken senior inspecteurs en inspecteurs met een paar jaar ervaring op het gebied van Bouwkunde, Elektrotechniek of Werktuigbouw.
Je gaat op pad en doet conditiemetingen, maakt meerjarenonderhoudsplannen en adviseert onze opdrachtgever.

Het is een pré als je NEN2767 en of BOEI gecertificeerd bent, maar het is geen probleem als je nog niet zo ver bent. Binnen CoSource zijn er allerlei opleidingsmogelijkheden. Verder moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en is het van belang dat je kunt omgaan met MS Office en eventueel met programma’s rondom vastgoedbeheer.

Technisch beheerder

Als Technisch beheerder heb je technisch en financieel inzicht en een primaire focus op beheer en exploitatie.

Je hebt een MBO/HBO opleiding installatietechniek, werktuigbouw, energietechniek, scheepswerktuig-kunde of gelijkwaardig afgerond. Ervaring op het gebied van technisch faciltity management, onderhoud en beheer van gebouwgebonden voorzieningen, installatietechniek is een pré.

Wat houdt de functie in.
Je stuurt onderhouds- en installatiebedrijven aan, hebt een coördinerende functie en ziet toe op operationele zaken binnen onderhoudscontracten. Jij bent het aanspreekpunt van onze opdrachtgever en externe partijen. Je begeleidt en initieert contractaanpassingen en rapporteert over de voortgang. Je controleert, analyseert en bewaakt. Je voert beheerwerk-zaamheden t.b.v. contracten uit: rapporteren, analyse van storingen en het voeren van een project-administratie. Je voert operationeel overleg en maakt afspraken met de opdrachtgever. Verder geef je advies inzake verbetervoorstellen en budgetteert deze.

Inspecteur NEN2767 of BOEI gecertificeerd

Heb je technisch en financieel inzicht en heb je ervaring op het gebied van van technisch facility management, onderhoud & beheer van gebouw-gebonden voorzieningen en/of installatie-techniek? En ben je in het bezit van een diploma MBO installatie-techniek, werktuigbouw, energietechniek, scheep-werktuigkunde of gelijkwaardig? En heb je als klap op de vuurpijl een NVDO/NEN2767 certificaat: dan kun je bij ons aan de slag!

Wat houdt de functie in
Je inspecteert gebouwgebonden technische instal-laties en voorzieningen op basis van NEN2767 (NVDO/RGD methodiek) en stelt meerjaren-onderhoudsplannen en meerjareninvesterings-begrotingen op. Verder voer je maintenance audits uit en adviseer je bij complexe technische problemen. Ook op het gebied van wet- en regelgeving adviseer je de opdrachtgever en voert audits en controles van wetgevingsaspecten uit.

Heeft u interesse in een van bovenstaande functies of heeft u een technische achtergrond of affiniteit met techniek en ambieert u een combinatie van een binnen- en buitenfunctie?

 Stuur hieronder uw motivatie en CV naar ons toe via onderstaand formulier of per e-mail: info@cosource.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op na ontvangst van de sollicitatie!