Onze kernactiviteit is het beheer en onderhoud van gebouwen en installaties met zoveel mogelijk rendement. CoSource is een advies-en managementbureau, gespecialiseerd in het organiseren en optimaliseren van beheer-en onderhoudsprocessen van installaties en gebouwen.

 

Wij bieden een unieke combinatie van bedrijfs-en organisatiekunde en inzicht in techniek. Precies wat nodig is bij het vertalen van strategische doelstellingen naar operationele, werkbare oplossingen op het gebied van technisch beheer en exploitatie.

 

Bij CoSource staan mens & relatie centraal. Onze medewerkers zijn pragmatisch ingesteld. Denkers die doen.

Onze grootste kracht?

We doen alles wat nodig is voor een optimaal beheer van de “hard sources”. Zowel op strategisch als tactisch niveau. We houden toezicht op het onderhoud, sturen contractpartijen aan, coördineren en voeren regelmatig analyses en kwaliteitsaudits uit.

 

Op locatie houden we continu de vinger aan de pols en gebruiken daarbij middelen zoals inspecties, onderhoudsanalyses, meerjarenonderhouds-plannen, en compliancy tools zoals het Safety Register.

 

Onze dedicated beheerteams worden ondersteund door specialisten op het gebied van verduurzaming, aanbesteding, auditing, inspecties, project management en compliancy.

Technisch gebouwbeheer

CoSource verzorgt het technisch beheer van een groot aantal gebouwen in Nederland. Niet alleen kantoorcomplexen op A-locaties, maar ook campussen, productielocaties, gemeentelijke sportaccommodaties en zwembaden, culturele instellingen en zelfs stations, cleanrooms & laboratoria.

Melford B.V. is een dochteronderneming van CoSource. Melford maakt het gebouwbeheerders mogelijk te overzien of installaties in gebouwen aan de laatste wettelijke verplichtingen te voldoen.

Elk jaar geeft Melford een zakboek uit met de wet- & regelgeving omtrent bestaande gebouwen en gebouwgebonden installaties en geeft zij trainingen over de laatste wijzigingen en toepassing in de praktijk.

Benieuwd naar wat CoSource voor u & uw organisatie kan betekenen?