Opdrachtgevers

Ons netwerk

Melford

Melford verkleind
Wet- en regelgeving voor bestaande gebouwen. Kunt u er nog een touw aan vastknopen?

Melford ondersteunt gebouweigenaren en beheerders bij het in kaart brengen en organiseren van de verplichtingen die voortkomen uit wet- en regelgeving. Met oplossingen van Melford houdt u risico's in de hand en bent u altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Melford heeft op 1 januari 2019 de App 'Wet- en regelgeving bestaande gebouwen en installaties' gepubliceerd.

http://www.melford.nl

Sertum

Sertum 3
Vakbekwaamheid en integriteit: onze inspecteurs en adviseurs zijn geregistreerd bij Sertum

Na het behalen van het Comog certificaat Onderhoudskundige Vastgoed, het certificaat integraal inspecteur Vastgoed of het certificaat integraal Adviseur Vastgoed (allen HBO niveau) zijn onze inspecteurs geregistreerd bij Sertum, Instituut Onderhoudskundigen Vastgoed. Een stichting die zich richt op het registreren van het certificaat en borgen van het niveau door toelatingseisen en permanente educatie.

http://www.sertum.nl

Plandatis

Plandatis verkleind

Plandatis is specialist in professionele oplossingen voor het beheer van vastgoed, technische installaties en infrastructuur. Software O-Prognose helpt planning van onderhoud inzichtelijk, eenvoudig en kostenefficiënt te houden.

http://plandatis.nl

Prognotice

ab0a62319ad61171b419b7198400348c

Prognotice software van Acto biedt het benodigde inzicht bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning en het uitvoeren van een inspectie/conditiemeting.

http://www.prognotice.nl